ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Τσαπράζης Ανέστης Μεταφορές & Μετακομίσεις

Ο κος Τσαπράζης Ανέστης, μαζί με το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησής μας, πραγματοποιούν μεταφορές & μετακομίσεις συνδυάζοντας χαμηλές τιμές με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο αγχώδης και δύσκολη σας φαίνεται η διαδικασία της μετακόμισης. Εμείς όμως, είμαστε δίπλα σας, με ένα μόνο τηλεφώνημα και αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη μεταφορά των αντικειμένων σας με απόλυτη ασφάλεια.

Διαθέτουμε 5 ιδιόκτητα ανυψωτικά μηχανήματα και 13 ιδιόκτητα φορτηγά, ποικίλων μεγεθών και ευέλικτα για κάθε δρόμο, ικανά να εξυπηρετούν την ασφαλή & γρήγορη μεταφορά οικοσκευών αλλά και βαριών αντικειμένων.

Κατέχουμε τη τεχνογνωσία και την εμπειρία που χρειάζονται τέτοιες εργασίες, ενώ τα υλικά συσκευασίας που χρησιμοποιούμε διακρίνονται για την ποιότητά τους.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μετακόμιση τόσο του προσωπικού, όσο και του επαγγελματικού σας χώρου (εταιρείες, δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμοί) αλλά και την συναρμολόγηση / αποσυναρμολόγηση επίπλων.

Παράλληλα, συνδέουμε και αποσυνδέουμε ηλεκτρικές συσκευές και φωτιστικά, όπου εσείς επιθυμείτε.

To anipsotiki-metakomisi.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.